Det blir myekaker og matlaging i ferien, og det erså deilig å endelig ha tid til å grave seg ned i matblader og kokebøker for å teste oppskrifter jeg ikke har tatt meg tid til før i år
Hvorfor tar vi vare påsåmyerart. Jeg vet mange har dette som guilty-pleasure selv om de ikke tør å innrømme det, men det ermye godt lesestoff i en god blogg
Og det beste av alt er at det tiner jo myeforterenår det er flatpakket en når det er i en klump, og det blir jo minimalt med resternårmankan ta ut såmyeman vil
Dette er enkel husmannskost, utrolig lett å lage, og fint på en søndag ellerpå en vanlig ukedag. Du kan bytte ut medisterdeigen med en annen kjøttdeig eller rent kjøtt, men jeg sverger til denne oppskriften
Denne gangen hadde jeg fine benfrie kjøttstykker av lam. De heter cuolottes og er møre og lekre. De ble brunet i varm panne, krydret godt med salt, pepper, fersk finhakket hvitløk og overrislet med saften av en halv sitron
Været kanman jo alltids skrive litt om ettersom det har vært særdeles vakkert i dag, men det skal jeg jo dokumenterepåmandag og da håper jeg også at DU vil være med slik vi gjorde forrige gang
Det er viktig å huske på to ting etter at man har lagt inn knekkebrød i ovnen. Jevn ut blandingen på et stekebrett med bakepapir og det beste er å jevne ut med fuktet håndflate
Følg meg gjernepå Snapchat (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. I dag kaller jeg spade for en spade og sier at dette innlegget er til onlinekundene mine som har ønsket seg en oversiktover passe mengder godis
eks sellerirot sammen med gulrot,pastinakk, søtpotet eller kålrot og kanskje noen broccolistilker og jordskokker, såsmaker mosen mer og kan med hell brukes til pasta
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.