Rundstek av kalv -­ vitello tonnato
ICA
ICA
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 4 porsjoner Fri for egg og gluten. Fri for melk dersom Crème fraîche erstattes av soyarømme og parmesan utelates.
  • 500 g Selection kalvestek rundstek
  • 1/2 boks tunfisk i vann
  • 3 ss Crème fraîche
  • 2 ss kapers
  • 50 gram parmesanost
  • 50 g ruccula salat
  • 1 ss rosepepper
  • olivenolje
  • smør
  • salt og pepper
  • 1 sitron
  • 30 min La kjøttet hvile i aluminiumsfolie i
  • 20 min Skjær tynne skiver av kjøttet og fordel på et stort fat sammen med ruccula og høvlet parmesan

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.