Langpanne sjokoladekake med glasur, non-stop og seigemenn er en klassisk barnebursdagskake. Denne kake tar ikke lang tid å lage og den er enkelt pyntet med non-stop og seigemenn
Denne kakeoppskriften har jeg fra moren min og har spist ved en rekke anledningeri oppveksten. ) Den passer utmerket til barnebursdag, kirkekaffe eller helgekos, er stor nok til mange og har klassiske, gode smaker
Synes brødet var godt, men tenkte at det hadde smakt myye bedre om jeg hadde laget det selv. Husket på å kjøpe inn det jeg trengte idag, så endelig ble det Ingersrugbrød
Surdeigstarteren jeg bruker nå, laget jeg første gang før jul, så den er en måned gammel. Jeg bruker surdeigentil to typer brød, dansk rugbrød og et fint brød med samme surdeig, som et rustikt landbrød
Rugspirer ser ikke så veldigdelikate ut der de vokser på seg lange, hårete røtter, men de er enkle å spire og jeg syns ikke dere skal skremmes av det littunderlige utseende
Har du laget pallesofa før. Hei. Ja nå er det starten på utendørs-sesongen og alt som kan krype å gå kommer frem fra- gudene vet hvor- for å nyte de lyse dagene og være sosial
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.