Fordel melon, asparges, soltørkede tomater og spekeskinke på tallerken. Soltørkede tomater i olje. Denne salaten lages enkelt ved å varme aspargesen ett par minutter i pannen, kutte salatenog røre sammen dressingen
Krydre godt med salt og pepper og vend det hele godt sammen. I går lagde jeg en deilig plantebasert salat, som er et fullverdig måltid siden den inneholder både linser og valnøtter, under finner dere oppskriften ->
Strø over opphakkede soltørkede tomater ogruccolasalatog legg over strimlet kyllinfilet. bland sammen eggene, fløten og halvparten av osten stek kyllingfiletene (ha dem gjerne i marinade først, ev krydre med favoritt krydderet)kok/lag pastaenlegg pasta opp på tallerkenen og bland inn eggeblandingen
marinert og stekt "reste" kyllingfiletcrispi salatruccolatomatagurkrødløkparmesanextra virgin jomfruolje og balsamico eddikmaldonsalt og grovmalt pepperSkjær opp alle grønnsakene samt del kyllingfileten i biter, bland alt sammen
I en mer tradisjonell pesto ville man brukt basilikum, parmesan ogpinjekjerner. Vi hadde en nydelig familielunch med focacciabrød som vi dyppet pestoen sammen med spekeskinke
Vi bruker den og som dressing til vanlig grønn salat eller dip til potetgull og Nachos. Den er helt enkel, lett å lage og den kan oppbevares under lokk i inntil ei uke
Ha deretter i pinjekjerner, ost og brokkolispirer. Rist pinjekjerner i en varm stekepanne. Bland dressingen inn i salatenog skvis over sitron rett før servering
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.