Alle disse er gjengangere påkjøkkenet hos meg – retter jeg lager flere ganger i året. Kanskje ikke rette tid å lage den på akkurat nå – men husk denne godbiten til neste sommer når tomatene igjen er gode og fulle av smak
Tips og triks tilkjøkkenet jeg har plukket opp på veien. Jeg hadde lenge tenkt at det ikke fantes noen, verken blogger eller andre nettsteder, som skriver på norsk om den maten jeg elsker og spiser til daglig
) i huset og vann påkjøkkenet, så føler vi har et fungerende hjem nå. Har begynt med styrketrening, et program med fokus på bevegelighet (da spesielt i skuldre/bryst) og mtp foroverroterte skuldre som jeg etter denne sommeren med lite strukturert trening om mye bæring av Amalie har fått slite med
Han inviterer inn på et kjøkken vi ikke kjenner så godt, med en naturlighet og raushet som gjør at du bare har lyst til å slippe alt du har i hendene og begynne å lage tyrkisk mat og prøve ut nye kryddertyper
kallenavnet "fjellets gull" kommer nok fra den rød-oransje fargen som får disse bærene til å se ufattelig delikate ut og kan se ut som gullmynter som ligger langs myrene på fjellet
For å gi smak til denne noe livløse retten må man dynge på med sauser og krydder. Jeg vil ta for meg mat som burde være i enhver students kokkereportoar i tilleggtil en og annen spenstig overraskelse, så her er det bare å finne sleiva og holde seg fast
Spe i med resten av melken underveis, og sett grøten tilbakepå platen. Sikt i halvparten av melet og rør med en sleiv samtidig som du på medium varme koker opp rømmeblandingen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.