- Grønnsaken er svært rik på betakaroten (som du blir fortere solbrun av), i tillegg til å gi deg vitamin C, kostfiber og andre næringsstoffer, skriver Bama
• Parmigiano-Reggiano (Parmesan). Mens du venter på at sausen blir ferdig, kan du lage salaten. Ha olivenolje i gryta sammen med løk, gulrot, hvitløk og basilikum, og la grønnsakene surre på lav temperatur til dem begynner å bli møre
Mens pastaen koker går du videre med å kutte løk, hvitløk, stangselleri og sopp i smått. Når spinaten begynner å falle sammen vender du inn pastaen i gryten
Etter steking kan du skjære pasta-strimler med for eksempel et pizzahjul. Pastaogris inngår i en stor del av kostholdet til mange, og heldigvis finnes det alternativer for de som levere på lavkarbo- kost på dette som en kan lage selv
Start med å steke potetene (eventuelt kok de om du ikke har gjort det i forkant) Stek de i Odelia Steking på middels/litt høy varme og tilsett alt av krydder
Stek bacon til det er crispy, sett til side. TweetWhatsAppE-postSkriv utLik dette. I den samme pannen har du nå i pasta, fløte,vann, buljong og hakket tomater + resten av krydderet, bland godt
I samme pannen har du nå i olivenoljen, tilsett så tomatene og la surre ett minutt. brød til, og med revet Cheddar eller parmesan ost på toppen, helt nydelig
Bruker du basilikum er det best å ha den i helt på slutten før servering. Jeg hadde sukkererter i kjøleskapet, men har du frosne erter kan du like godt bruke det
Kok pasta som anvist på pakken, hell over i stekepannen og bland godt. Jeg klarte til slutt å lokke han inn med pannekaker, deilige nystekte pannekaker av egg, melk, rugmel og kardemomme med smør og syltetøy på
-). Denne deilige retten er så utrolig god at du må nesten bare teste den selv. Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele påGoogle+(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Reddit(åpnes i en ny fane)
Ha i frisk basilikum og rør forsiktig inn. Sil pasta, rør inn bacon og saus. Og dette er en suksess for samboeren også, som blir like glad hver gang jeg serverer
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.