Hvis du har rester igjen avrisfradagen før og et lite utvalggrønnsaker i kjøleskapetkan du lage en kjempegod og raskmiddag og samtidig bruke opp restene
Kok risendagen før eller i allefallsåpasslang tid før at den rekker å bli kald. Lag et hull i midten avblandingen (helt ned til bunnen avpannen) og tilsett litt olje
Det som er med ris, er at den har så mye overflate (hvert korn), og daharbakteriene god mulighet å formere seg fort (dette gjelder allmat som er slik, feks
Middagsretten blir absolutt best hvis den lages med kald eller lunken ris som varmes opp. Ha den så over på et fat eller en liten langpanne og la den bli kald
Denne retten samtvarianterav den er noe vi ofte lager hjemme til feks lunsj. Har du risrester i kjøleskapet, så er dette en av løsningene til å bli kvitt dem
Sufflé er ikke særlig vanskelig å lage. Det er mange grunner til å reise seg for sufflé. Lagbéchamelsaus ved å smelte smør, røre inn mel og melk slik at du får en glatt, tykk og klumpfri saus
Blandsammen og stek på høy varme i et par minutter til risen blir litt stekt. Sausen er lagetav typiske asiatiskesmaker, lett å lage og hever retten godt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.