Med denne framgangsmåten får du garantert vellykket ribbetiljulemiddagen. Jeg bruker familieribbe. Er du sent ute med å ta ribba di ut av fryseren, kan du tine den i kjøleskapet fra i dag til i morgen tidlig
Denne oppskriften er til en stor porsjon. Ønsker deg en herlig advent og kjærlig jul. Her i huset må man nesten lage det om man skal ha noen igjen til kakeboksen
Så jeg har gjort litt research på dette og deler med dere denne lange listen til inspirasjon. Fra min barndom er mine beste juleminner å lage sirupsnipper med Tante Ragnhild og spise Bestemors krumkaker
Rødvin tilribbe bør være en frisk og fruktig vin, for eksempel av druene Pinot Noir eller Barbera. Ribbe, julepølse, innmatpølse og medisterkaker, klar for stekeovnenRibbesaus
grovt salt, kvernet pepper og vann til stekingen. Et alternativ er å rute svoren, gni inn ribben med salt og pepper et par dager før julaften, og oppbevare den i kjøleskap
Her i huset spiser vi ikke ribbe bare tiljul, men også i påsken blir det tilberedtribbe. I år ville jeg forsøke å lage ribbe på en annerledes måte, krydret med asiatiske krydder og utradisjonelt tilbehør
Varm vann og sirup til det er fingervarmt. jul. Tilsett salt, vann og sirupsblandingen, rosiner og elt inn mel til en passe fast deig som knapt slipper bakebollen
For å få marsipanen ekstra hvit kan du tilsette titaniumdioksid. jul. La de ligge til tørk på kjøkkenbenken med kjøkkenpapir både under og over natten over
Vel, da min kjære mann gravde fram en ribbe fra fryseren her om dagen var jeg ganske kjapp til å spørre om den kunne tilberedes på et mindre tradisjonelt vis
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.