Kokttorsk er blant mine favoritter, utrolig god smak og enkelt å tilberede. Etter dette skal fisken bare ligge å kose seg i det salte vannet til den er ferdig, det kan variere utrolig mye avhengigav hvor store og tykke fiskestykkene er
Legg i fisken da dette har kokt opp og la trekke til fisken er lett å ta fra beina. 8 skiver torsk i skiver, disse renses for blod og den mørke hinna. 1 slangagurk, nå på vinteren tar jeg av det grønne skallet og skjærer skiver med en ostehøvel2 dl vann3-4 ss eddik3 ss sukker2 ts salt2 ts peppersaft fra 1/2 sitronAlt blandes og og smakes til om man vil ha mer syrlig salat, settes kaldt minst 1 time i kjøleskapetServer fisken med poteter, kokt brokkoli, og smeltet meierismør med hardkokte egg som er delt opp med eggehakker og has i smøret så det blir eggesmør av dette 8 skiver torsk i skiver
Med brokkolipuré og sprøstekt bacon blir dette fort en favorittrett. Dropp potetene og gjør fiskemiddagen nydelig med det ultimate tilbehøret til torsk, skrei og annen hvit fisk
Torsk bakt i ovn er noe av det beste jeg vet, fisken blir saftig og velsmakende, ingen fiskekasserolle, ingen fiskelukt og fisken blir helt perfekt "kokt"
ha kokte poteter, ris eller nan-brød til. Og torsk smaker herlig med litt spicy tilbehør. Og med gode grønnsaker, så vips, har dere en deilig torskerett, som overrasker og smaker godt
Hell kokevannet avferdigkokt brokkoli og blomkål. Ha mandler, fersk persille, olivenolje og sitronsaft i en matmølle (hakkefunksjonen til en stavmikser) og kjør sammen i noen sekunder til at du har en litt grov masse
Lista er lang og jeg lar meg inspirere av masse gode oppskrifter fra andre matbloggere. Torsk er en fantastisk anvendelig fisk som er enkel å tilberede
Inspirasjonen til denne vanvittig smakfulle og lettvinte fiskemiddagen fikk jeg av et bilde jeg så på Instagram som Smalhans, en restaurant i Oslo, hadde lagt ut
Neste gang skal jeg heller trekke torsken og steke bacon som jeg serverer ved siden av. Oppskriften er lavkarbovennlig og er tilpasset et kosthold uten melk og gluten
Jeg ble oppfordret av Godfisk til å delta på deres Instagram konkurranse om å komme opp med tips og gode oppskrifter til torskemiddag og hashtagge de med #codshare
Denne torskeretten er perfekt på en travel hverdag. Å blande potet, spinat, hvitløk og olivenolje lærte jeg på ferie i Kroatia og er en versjon av en baltisk rett som kalles «Blitva»
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.