MITT KORSTOG MOT KASTING AV MAT OG FOR VELSMAKENDE RESTER. Resten av marinaden som saus, med noen røstipoteter og syltede rødløk og gulrøtter som tilbehør så ble det ikke så verst en hverdagsmiddag
I en restepai, så er det selvfølgelig fritt frem med hvilke resterog favoritter du måtte ha. Gode ingredienser i pai kan være både bacon, skinke, kylling og kalkun eller hvilke som helst annen type kjøttrester du måtte ha
Vi hadde taco her om dagen og da ble det kjøttdeig og litt tomater igjen, og siden krydderne i taco og chili con care er nokså like, ble jo dette en gylden mulighet å bruke kjøttdeigen i stede for å fylle fryseren
Fra gammelt av var det ofte bacon og løk, kjøttresterog grønnsaker som ble stekt og lagt på en seng av hjemmelaget (eller etterhvert fra pose) potetmos som var rørt inn med egg og kanskje litt ost
Betasuppe på rester av fenalårAv Arvid Nornes. la det småkoke en liten time, tøm av halvparten av vannet og erstatt dette med friskt vannLa det hele småkoke 3-4 timerAvkjøl og sett i kjøleskap til neste dagPlukk bena rene for kjøtt og kast bein og evt. fett, ha kjøttet tilbake i kraften og sett på lav varmeDel grønnsakene i terningerHa i potetene og kolrabien og la dette småkoke en halv time før du har i resten av grønnsakene og karvenDet kan være du må justere veskemengden litt for at dette så vidt dekker det som er i grytenLa det småkoke en times tid (til grønnsakene er møre), ha i pølsene og la det trekke en 10 minutterKjøkken. Skriv utE-postGoogle+ Arvid Nornes 8 timer 0 min
Får du rester til overs er det med andre ord bare å legge stykkene i fryseren. Dette er klart min favoritt lavkarbo kake som fungerer like godt som kos på kvelden alene som å servere gjester i større lag, og nå som konfirmasjonssesongen er over oss er jeg ganske sikker på at den blir en slager også her
Kaken pyntet med resterende krem og masse kakestrøssel. ) Denne sjokoladekaken er så god og saftig, og kommer nok fort til å bli en av dine favoritter også
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.