Krumkaker må jeg ha til jul og jeg er fortsatt på leting etter den perfekte oppskriften. I år valgte jeg å prøve ut den som fulgte med krumkakejernet, som var en bryllupsgave fra min beste venninnes foreldre, når vi giftet oss
Bruk hendene til å lage små kuler med deigen på størrelse med en ping-pong ball. Og som de fleste tradisjonelle 7 slag så passer disse utmerket til kaffen. Visste du at det finnes over 40 slag å velge mellom. gir 30-35 kokosmakroner
700-800 g torsk, skjæres i passe store terninger. 4 dl lettmelk (evt H-melk). Camilla♥ 700-800 g torsk, skjæres i passe store terninger. 4 dl lettmelk (evt H-melk)
Første julekake ut er kokosmakronene. Bremykt hadde en avstemming for hvilke 7 slag som hører julen til, og det var disse 7 slagene som ble stemt fram som jeg bakte og tok bilder av. Kransekake ble også stemt fram som en av de 7 slagene
Bruk en stavmikser eller foodprosessor til å lage en helt jevn BBQ-saus. Surr løk og chili i en liten kasserolle i en god klunk med olje i 5-10 minutter, til løken er blank og myk. Ha i resten av ingrediensene, kok opp og la småkoke i 30-40 minutter. Gul løk - 1/2 stk Hvitløk - 2 fedd Rød chili - 1 stk Olje - 1 ss Ketchup - 2 dl Eplecidereddik - 3 ss Worchestershiresaus - 2 ss Brunt sukker - 3 ss Røkt paprikakrydder - 1 ss Kajennepepper - 1/2 ts Salt - 1 ts Pepper - 1 ts
Så noen ganger blir ikke drikken like god/fermentert de første gangene. Den må stå i 1-2 uker før den er ferdig. *Det kan ta 1-2 runder med fermentering før Kombuchaen har blitt vant til sine nye omgivelser. *Start med å drikke kun 2 ss om dagen de første dagene og øk mengden gradvis dersom du ikke er vant med å drikke Kombucha. La det trekke i 3-5 min. Når vannet er romtemperert kan du tilsette Scobyen + enten 2 ss eplesideredikk eller 1-3 dl med kombucha (for å kickstarte fermenteringen). Når du skal lage en ny porsjon Kombucha lar du 2-3 dl bli igjen i krukken/boksen og heller på ny blanding med te og sukker og følger instruksene ovenfor. Den må stå i 1-2 uker før den er ferdig. 1-3 dl med
En paibunn består ofte av kun mel, smør og kanskje litt vann, men som den sunnifiserings-freaken jeg er, måtte selvfølgelig denne gjøres litt sunnere også
Kan godt si at jeg lekte meg på kjøkkenet ja - hihi. Reprise. -). -). vaniljepulver eller noe annet med vaniljesmak)1-2 ts sukrin gold1/2 ts bakepulver1/2 mellomstor gulrotMasse kanelMelk. Stek i 20-25 minutter. 1-2 ts sukrin gold
♦ Legg torskefiletene i en ildfast form og bak i ovnen på 175 grader i 15-20 min. 1. januar – er det ikke da «alle» skal ha en detox, spise magert og trene til svetten spruter
Et lite repriseinnlegg på bloggen i dag. Hei fredag. Mitt mest leste innlegg etter Snickerskake. Jeg har funnet igjen disse bildene på utenlandske blogger og et par inspirasjonssider på facebook
—————————————————————————————————-. Årets første prosjekt er ferdig. Ok, jeg begynte kanskje på slutten av 2015, men nå er de siste trådene festet, og dermed er det ferdig i 2016
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.