Noe av det raskeste og enkleste maten jeg lager er blåskjell. Blåskjell er hverdagsmat og det er gjestemat og kan spises varm og kald - blåskjell smaker alltid utrolig godt
Bruk en skje, litt makt og tvang for å få ut all saften av bærene. Mos bærene ordentlig gjennom og "vri opp" bylten med fruktmasse på slutten, så får du med hver dråpe
Jeg er STOR fan av naturlige og rene råvarer fordi det smaker SÅ mye bedre og er mye sunnere enn behandlet mat som er tilsatt for eksempel salt og sukker
Vi benytter kvernet rent elgkjøtt i våre kjøttkaker, så dette er rene elgkjøttkaker. Det er hverken vanskelig eller veldig tidkrevende å lage kjøttkaker fra bunnen av
Det fine med saftkoker er at vannkjelen under gjør at bærene blir dampet og saften renner ned i den midterste kjelen, slik at det bare er å tappe av i slangen etter hvert
Selv synes jeg imidlertid akkurat denne retten blir best med enkle og rene smaker. Selv synes jeg imidlertid akkurat denne retten blir best med enkle og rene smaker
Les om fysing og konservering herDersom du ønsker å oppbevare syltetøyet i matboden må du gjøre følgendeFinn frem glass med tette lokk, disse må selvsagt være rene
) Det er tross alt kun sunne og rene råvarer - veldig ofte kylling og laks, svin og torsk eller karbonadedeig, grønnsaker og poteter, ris eller fulllkornspasta til middag
Del på Facebook. Denne hjemmelagde suppen smaker fantastisk godt, og gjør veldig godt for kroppen. Hvis du er glad i supper, så vil du elske denne hjemmelagde suppen med potet, løk og sopp
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.