Grønnsaker bakt i ovn med god olje og krydder smaker så utrolig godt at du egentlig har nok med bare grønnsakene til middag, men i dag har jeg også laget noen saftige karbonader, og topper det hele med en god dressing
Og selvfølgelig kan du ha nystekte karbonadermed løk sammen med bakte grønnsaker. Karbonadene pleier jeg å lage mange av når jeg først er i gang, da er det bare å plukke frem fra frysen, la de tine og legge de sammen med grønnsakene i formen mot slutten av baketiden, eller la de få varme seg på stekepannen
Her har vi deilig søtpotet blandet med andre grønnsaker, toppet med den litt syrlige fetaosten. Legg i hakkede tomater og topp med smuldret fetaost og litt rosmarin
Karbonadermed løk serveres gjerne på en grov brødskive med tilbehør som sylteagurk, salat og tomat. Karbonadene brunes i smør eller margarin på begge sider ved litt over middels varme
Pølseform med bakte grønnsaker. Andebryst med tilbehør. Ovnsbakte grønnsaker er flott følge til alle type kjøttretter og du kan benytte de grønnsakene du liker best
Det er virkelig franske smaker av dette måltidet her med nydelige karbonader som smaker av hvitløk og rosmarin og en fantastisk god potet og grønnsaksform
De fleste liker karbonader, det er mat som serveres på de norske middagsbord både titt og ofte, er et fast følge på koldtbordet og hvem kan vel motstå et smørbrød medkarbonade og løk
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.