Rekesalat som til pålegg eller på koldtbordet
Bentes Matblogg
Bentes Matblogg
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 300 g ferske rensede reker, kan også bruke reker i lake, men ferske reker er jo best
  • 1 dl fløte, piskes stiv
  • 1/2 dl ekte majones
  • 2 fedd hvitløk presses
  • 4 hard kokte egg, deles smått i egge hakkeren
  • 2 dl kokte grønne erter
  • salt/pepper etter smak
  • saften av 1 sitron
  • Pils fløten stiv, tilsett majonesen, og hvitløken, ha i krydderet, erter, reker og smak ti med sitronsaften.
  • Ha i hakkede egg til slutt. La stå kjølig litt så smakene setter seg.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.