Reinsdyrfilet med grønnkål og sopp
Matgleder
Matgleder
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2 gode indrefileter av reinsdyr knust enerbær og tørket timian tørket steinsopp og traktkantarell, eller sopp fra butikken 1 pakke ferdiggjort grønnkål hvis du ikke har i hagen eller fryseren olivenolje til steking rømme og rørte tyttebær mandelpoteter og fersk dill
  • 15-20 minutter Grønnkålen har du i en kjele med litt vann,
  • 1 ss hvitvinnseddik og litt salt, pepper og revet muskatnøtt
  • 10 minutter Brune filetene i olivenolje, og sett dem i
  • 175 grader stekeovn en
  • 10-12 minutters tid

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.