juli 2011Thai suppeDenne suppen er så god at den fortjener litt blogging synes jeg. tirsdag 19. Vi hadde den som søndagsmiddag (og restemiddag på mandag)
Ha en hektisk torsdag så lenge, i morgen er det jamman meg fredag igjen. 500g strimlet kyllingkjøtt2 ss soyasaus2 ss olje2 fedd hvitløk, i skiver1 purreløk, strimlet1 rød paprika, strimlet1 gulrot, strimlet. 500g strimlet kyllingkjøtt
Disse er små, ca 5-6 cm. En bølgepapp-dings, dobbeltsidig tape, papirsaks og sig-sag saks. Her har jeg laget en liten "boks" av en side i en gammel bok
La alt småkoke på svak varme 5-8 min under lokk til fruken er mjukTilsett sukkeret og la det koke opp under omrøring. Rør sakte ca 5 min så frukten synker til botnen
. Er lettvint, godt og kan varieres i det uendelige. Start med de grønnsakene du har i kjøleskapet, særlig er det fint å bruke opp de som begynner å se litt lite spenstige ut
Jeg setter inn i ovnen ca 1045. Når kjernetemperaturen er på 67 grader, setter jeg ovnen ned på 67 (medium stekt er 65 – 70). (Gjennomstekt er 75). 1510. Ovnen står på ca 67 fram til ca 1715. Deretter hviler steken under folie, mens jeg lager saus av skyen – og potetene baker ferdig på 225 grader. Setter opp til 225 Varmluft når steika hviler. 225 grader Steika ble mør, rosa, saftig
30-35 små. 3 gelatinplater + knapt 0,5 dl kokende vann. Bløtlegg gelatinplatene i kaldt vann i 5 min. 30-35 små 3 eggehviter. 3 gelatinplater + knapt 0,5 dl kokende vann
Dagens middag blir en god smaksrik kyllingssuppe som passer godt på en kald torsdag, med. Kok opp og la det småkoke i ca 10-15 minutter. Tilsett kyllingbiter og kokosmelk i suppegryten og gi la suppen trekke 4-5 min
Til denne suppa serverte jeg idag med chillibrød som du finner oppskrift på herTil 4-5 personer trenger du. La den koke i 5 minutter, og rør med jevne mellomrom. 4-5 personer
Taco er perfekt LCHF - mat, det eneste du bør styre unna er skjellene og tortilla - lefsene. Hva så. Det er jo rømme og et lass med ost som er det viktigste
Dette er en av mine favoritter, kylling i langpanne, den smaker helt fantastisk Jeg elsker dessuten mat hvor alt skal i en panne, deilige smaker som blander seg, ingen røring og styr over kasseroller, det er bare å sette i ovnen og vente på at den kommer ut klar til servering
50 g kakao. 150 g smør/margarin - romtemperert. 225 g mel. Sett ovnen på 175 ºC. Pisk margarin, sukker og vaniljesukker i kjøkkenmaskinen til det er godt blandet og fått lysere farge, ca 5 minutter. 5 dl H-melk. 5 eggeplommer. 50 g smør/margarin. 50 g kakao. 150 g smør. 225 g mel. 5 dl. 5 eggeplommer. 50 g smør
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.