1/2 ts
psyllium husk eller malte chiafrø (kan sløyfes)
1 ss
valgfri flytende søtning. Blend til deigen klumper seg. Skrap ned på sidene etter behov. Press deigen ned i en paiform dekt med plastfolie med fingrene.
Jeg hadde på kiwi, jordbær og blåbær, men her er det bare å ha på sine egne favoritter. Denne rawterten ble stor suksess da jeg hadde den med på middagsbesøk hos mor og far
Elt deigenlitt, og klem den ned i en smurt (mellomstor) kakeform (jeg bruker ogsåbakepapir). Og husk at raw kaker smaker best etter en dag i kjøleskapet)
This is my life - Det handler om å ta vare på seg selv..
Mos banan med en gaffel i en skål til den så ogsi er klumpfri. Uten sukker er disse «cookiene» er en liten hverdagstreat når man har lyst på noe søtt og sunt
*Om du vil lage denne lavkarbo, ogikke bryr deg så mye om “raw”, så kan du bytte agave/lønnesirup med walden farms sukkerfrie pannekake- eller sjokoladesirup
Trykk nøttebunnen forsiktig ned i en kakeform. Denne konfektkaken er et bevis på at raw kaker er enkle å smelle sammen også når man ikke har planlagt kaken iforveieni form av å bløtlegge nøtter
Da har jeg fått foreviget frokosten tilmini på bilder, det er nemligikke så lett når vi står midtoppi det – da haster det veldig, og han begynner å spise mens vi lager
I går kveld var jeg hos kjæresten og det var det var sjokoladedyppede jordbær som ga idèen om en raw kake som utnyttet denne smaks kombinasjonentil det ytterste
Selvom jeg hadde laget mye av de presenterte, og jeg kan mange av “prinsippene”, var det veldiginspirerende å være der, ogikkeminst møte flere entusiaster som også elsker å inkludererawfoodi kosten
Jeg er egentligikke så fan av råe kaker, men denne smakte fantastiskog er syyykt mektig. Den er full av sunt fett ogproteiner, ogvilgi deg masse jevn energi som holder lenge
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.