Ofte gjør jeg små tilpasninger basert på hva jeg ønsker ut av oppskriften. com så vet dere at jeg liker å gi grunnoppskrifter som kan brukes og utvikles videre til deres egen
Slik som disse supergode, myke hvetebollene med ekstra god smak av ekte vanilje og kardemomme. Det er ikke noe hokus pokus med denne oppskriften, og både vanilje og kardemomme er jo nokså vanlige smaker på hveteboller, men her tilsatte jeg altså litt ekstra av begge deler og det gjorde faktisk en nydelig forskjell
Det som er kjekt, er å prøve å lage ulike typer bollerav en og samme oppskrift. I går fikk jeg besøk av svigers som skulle overnatte, og da var det greit å by på tre ulike typer
Save Recipe Print. Fylt med ost og deilig pizzafyll, toppet med deilig krydder. Disse pizzabollene er helt nydelige, jeg elsker som dere vet alt som er varm bakst, men disse er bare så utrolig gode
Selvom jeg hadde laget mye av de presenterte, og jeg kan mange av “prinsippene”, var det veldig inspirerende å være der, og ikke minst møte flere entusiaster som også elsker å inkludere rawfood i kosten
Jeg er egentlig ikke så fan av råe kaker, men denne smakte fantastisk og er syyykt mektig. Passer godt før og etter trening når du trenger en liten boost, kan fryses i porsjonstykker
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.