Raspeball / Komle
Allergikokken.no
Allergikokken.no
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Raspeball (
  • mat.no)
  • 600 g skrelte potet
  • 200 g kokte potet
  • salt og pepper
  • 2 dl (ca) byggmel
  • 2 ss hvetemel
  • 100 g bacon i biter
  • 1 stk. løk i terninger
  • 1 ss smør (eller melkefri margarin)
  • 2 dl tyttebær
  • 2 ss sukker
  • Glutenfrie Raspeballer,
  • (8stk)
  • 2 dl glutenfri melmiks
  • 100 g potetmospulver
  • 1,5 gr mørkt buljongpulver
  • 1,5 gr salt 
  • 2,5 dl vann

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.