Vi var nemligiTromsø å spilteforrige helg og det var så stas. Gutta og jeg satte oss på flyet til nord klare for konsert og god stemning - og DET ble det
Første gangen jeg spiste Merguez, var som ”Merguez moules frites”, eller på norsk, Merguez med blåskjell og pommes frites, en gang for lenge sideniNormandie
Slippen restaurant iFredrikstad serverer boknafisk fra «Halvors tradisjonsfisk» iTromsø. Boknafisk er en variant av tørrfisk, og er delvis tørket av sol ogvind på hjell eller vegg
Særlig når man bor iinnlandet langt fra sjø og hav. Og et glass Crèmant de Bourgogne for eksempel. Den er en av flere arter av knivskjell som finnes langs kysten opp tilTromsø
Bloggeridag fra vakre Tromsø der det er julestemning med gnistrende snø på fjellet. Jul for meg er ikke å få ting, men å få være sammen med familien, spise god mat og bare nyte av hverandres selskap
Jeg er iTromsø, og suser innom en av landets desidert beste matbutikker, Eide Handel iEidkjosen. Så var det påske igjen, ogvi nordmenn kaster oss over den littmerkeligetradisjoneni å lage lam tilpåskemiddag
Hvor viktig ølet var, kan man også se ivikingtidens Norge. TromsøØlfestival. Noe om hjemmebrygging. Ved uoverensstemmelser, så fungerte drikkelag som ting hvor tvistemålog problemer ble løst over ølbollen
I går falt den første snøen over Tromsø. Men også jaktsesong ogfisk da selvsagt. Det markerer slutten av sopp og bær sesongen og snart også urtesesongen
Hermetikk fra Svenskhuset- Moderne mat fra Nord-Norge og Svalbard
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.