Bilinis med seterrømme, kaviar og selvplukkede forvellede traktkantareller Hovedrett. Alt kom likevel i havn, og lørdag kveld var vi to og tyve til bords
Det meste avdette legger seg som kjent på sidebenene - men jeg siterer Wenche fra God Morgen Norge. Julekaker, julegodt, julemat - alt dette som er så godt, og som selfølgelig hører julen til
Det kommer nok av mine danske aner. Jeg fløy på kryss og tvers av Frogner lørdag for å få tak i den, og til slutt fant jeg den på Gulden i Colbjørnsensgate
Et proteinrikt mellommåltid. Jeg har virkelig fått smaken på byggryn siste tiden og her kommer enda et frokost eller lunsj / mellommåltid tips med byggryn
HUNTRESS gir et perfekt sammensatt måltid for deg som er aktiv og trenger riktig næring, men som er opptatt av å holde fettprosenten nede og/eller gå ned i vekt
Til min mors utsatte bursdag, det er ikke noe greit å ha uteselskap i desember, bestemte lillebroen min ( den mellomste av dem ) og jeg oss for å grille et helt lam, oppskrift på dette kan du finne her, samt å lage pølser
Jeg fant plutselig ut at jeg hadde et stort behov for påskepynt (alt vi har er fire kyllinger), men i disse trange tider har vi faktisk ikke råd til å handle pynt
Surdeigstrenden er fascinerende og sympatisk med tanke på at det er naturens egen gjær man bruker, og man lærer seg å lage brød uten å være avhengigav butikkjøpt gjær
Vitamin C helper også huden produksjon av Collagen. Et granateple om dagen. Jeg e l s k e r granateple og bruker det i alt fra salater til frokoster, fynt på desserter og som snack
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.