Nydelig rabarbra ogjordbærpai, toppet med en lime og honningkrem, - her smaker det sommer. Paien kan brukes både som dessert og som kake, like godt begge deler
Det er rabarbratid, og akkurat nå smaker de nye stilkene aller best. Kok opp vann og ha i tagatessen. Ha litt av den varme rabarbraen i maisennaen og hell det hele i en tynn stråle ned i den varme rabarbraen
Ikkje fordi eg ikkje unnar dei rabarbra om våren, men fordi eg ogfotograf Marius skal ta rabarbrabilete til Digg-kokeboka neste veke, og då treng me alt me har av rabarbra
Endelig sommer og rabarbrasesong. Rabarbra brukes mye i moderne matlaging, enten alene eller i blandinger, og her kan nevnes syltetøy, saft, grøt, suppe, kaker, is, chutney og vin
RABARBRA- OG ANANASKOMPOTT. Rabarbra - ananas og kokosmarengs i skjønn forening. røres luftig og hvitt. dette blandes inn og røres til deigen er glatt og fin
Vask rabarbra stilker og jordbær og rengjør dem. Hakk både rabarbra stilker og jordbær i større men samme størrelse biter og legg først rabarbra og sukker i gryte eller panne med tykk bunn …
6 ss raspet skall av økologisk sitron. 2 ss raspet skall av økologisk appelsin. Ha alt opp i saftkokeren og la det dampe i ca 1 1/2 timer. 6 ss raspet skall av økologisk sitron. 2 ss raspet skall av økologisk appelsin
Da smuldrer du mel og smør sammen, og så tilsetter du resten til en passe deig. I mens kan du ta en pakke med jordbærgelépulver og tilberede den etter oppskriften på pakken
Lag de rørte jordbærene og paibunnen etter oppskriften (linken). Ha i de rørte jordbærne (gjerne sammen med litt friske urter som sitronmelisse eller mynte) i en deigkledd paiform, og legger over et lokk eller tynne strimler med paideig
Ovnsbakt rabarbra med vaniljeis og friske bær - enkelt og godt. Rabarbraen har vært moden en stund nå og hva smaker vel bedre enn ovnsbakt rabarbra med vaniljeis og friske bær til
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.