Røyking er en tilberednings- og konserveringsmetode primært brukt for kjøtt og fisk. Røkt mat holder lenger og får en særpreget røyksmak, som mange liker
Hvis du ikke har en grill som er beregnet for røyking som f. Du tenner opp vanlig grillkull eller briketter på grillen din, dette kan du også gjøre i gassgrillen din
Med NOKA gikk jeg stabilt ned i vekt, jeg fikk mer energi og jeg likte maten. Jeg var langt i fra fornøyd med meg selv, selvtilliten var lik null og jeg ble rett og slett kvalm av å se meg selv
Det er så raskt og enkelt å bruke. Det tar ikke mye lenger tid enn å steke frossen pizza og er jo et mye bedre alternativ til rask mat i en travel hverdag
Det sitter pein i fileten, disse fjernes enklest etter røyking da slipper kjøttet bedre. Siden jeg ikke kommer til å få plass en ukemeny før i morgen, man må jo vente på lønn må vite, kan jeg jo bare fortsette med noen innlegg litt på siden av prosjektet, og hva passer bedre i januar enn å mimre om tapte sommere og det bløde Sørlandet
Dette er noe som opptar veldig mange unge jenter der ute - som om de ikke allerede fra før har nok å forholde seg til av press og forventninger - nemlig den evinnelige vekta
Så jeg ble kjempeglad når jeg fant oppskrift på en sunnere pasta bolognese. Det var også lett å lage. Stek kjøttdeigen sammen med hvitløk og ønsket mengde løk
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.