RØDVINSMARINERT RÅDYRSTEK MED BROCCOLIPURÉ, GLASERTE GULRØTTER OG POTETBOLLER
Torilds mat
Torilds mat
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2 middager for
  • 4 personer
  • 1 1/2 - 2 timer
  • 1,6 kg lårstek m/ben
  • salt
  • pepper
  • vann
  •  
  • Marinade
  • 3 dl rødvin
  • 1/2 dl god olje
  • 1 rødløk , grovhakket
  • 1 laurbærblad
  • 1 ss knuste enerbær
  •  
  • Saus
  • silt marinade, 3 dl sjy fra steken, 1-2 dl 1 1/2 ss hvetemel
  • 1 dl fløte
  • 2 ss blåskimmelost (kan sløyfes)
  • 1 ss solbærsaft, konsentrert
  •  
  • Glaserte gulrøtter
  • 2 store gulrøtter i staver
  • 1 dl vann
  • 2 ss smør
  • 1 ss brunt sukker
  •  
  • Potetboller
  • 1/2 kg melne poteter
  • 1/2 ts salt
  • 1 egg 2 ss hvetemel
  • 1/2 ts revet muskatnøtt
  • olje til steking

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.