En større prosent fruktose enn glukose (fruktosen i sukrosen regnes ogsåmed) gjør at frukt ogbær er søtt uten å påføre kroppen det sjokket den ville fått om det var ren glukose og/eller sukrose
På kurset fikk vi lage blåbærpannekakermed bygg-mel, granola (oppskrift under), deilig ripssaft med anis og ovnsbakte epler ogbærermed honning og sitron – nam
( Det blir nok litt vaniljekrem igjen altså, kan spise den sammen med rester av frukt ogbær). Selv synes jeg kaken blir bløt nok med syltetøyet og vaniljekremen -og at det ikke er nødvendig når man bruker godt, hjemmelaget sukkerbrød
Nå er jeg ferdig med en eksamen som har hengt over meg, og kjenner meg mye mindre stresset. Jeg har vært så opptatt i det siste, så bloggen har vært ekstremt nedprioritert
Pynt medbær. Pisk kremfløten stiv og bland med vaniljekremen - så mye du ønsker. Pisk eggehvitene (som må være helt uten rester av eggeplommer) lett sammen med litt av sukkeret til en tykk marengsmasse
Fyll sirkelen med eggehvitemassen. Flytt den over på et fat og bre utover mosen av jordbær. Stivpisk eggehvitene, tilsett sukker og vaniljesukker, maisstivelse og eddik, litt etter litt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.