Herkommer et tips til godt tilbehør som lages på grillen samtidig med at resten av maten grilles. Jeg har laget en form av dobbel alu-folie, men deter mange passende alu-formeråfå kjøpt i butikkene
De fikke sin sjarm meddet at de ikke fikk en fin rund form, så jeg la masse blåbærpå toppen. Jeg begynte å rote i litt i skap og skuffer, og der skulle jeg få øye på en pakke medmuffinsformer
For meg skal vårrullen ha en tynn og sprø wrap som holder fyllet med ulike teksturer og smaker. Jobb med hendene og bland all ingrediensergodt i en stor bolle
smør, fløte. Selv det enkleste måltid kan få et eksklusivt preg dersom du er flink med bruken av dem. Som hovedingredienser i salatdressinger og marinader, til å pensle grillet kjøtt med(ofteblandetmed olje), i sauser, supper, til sylting og konservering
Servermedpoteter/fløtepotetereller ris, grønnsaker og lag en sjysaus av kraften. Legg de over i ei ildfastform fordel klattermed smør, timian, hvitløk, vann, worcsester saus/sennep, noen dryss salt og chili om du vil ha det
Spe sausen ut med litt vann/melk og meljevning, såfår du fleremiddager ut av det. Og hvor lang tid tar detå rive av noen blader fra et helt hode med salat
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.