Hva med å lage en nydelig rødbetsalat,og gi pålegget en ny åpenbaring. (Stikk dem med gaffel, som poteter)Ta på gummihansker og skrell rødbetene forsiktig
Ha i majones, rømme, finhakket løk og kapers, og smak deretter til med salt og pepper. Rødbetene jeg fikk tak i var veldig ujevn størrelse på og vil selvsakt være stor forskjell på steiketiden
Aller best liker jeg denne salaten på en skive med en god skinke og rucculasalat under. Denne nydelige og knasende sprø salaten er like god som tilbehør til grillmaten som den er som pålegg
Rødbetsalatmed egg og kapers er et vakkert skue og smakfull for ganen. Bland alt sammen med olje og vinager og la det stå i noen minutter for å godgjøre seg - gjerne opptil en time
Ha honning og sitronsaft i et glass med lokk. Varier gjerne med ulike typer sennep. Nå har den blitt en naturlig del av matlagingen her i huset og min kjøre liker den også
Smak til med salt og pepper og hell over salaten. Da er loffen sprø og osten myk og lun i midten. Stek i pannen med olje til brødet er gyllent på begge sider
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.