Syltet fennikel. Delvis har jeg jo laget denne retten tidligere her på bloggen, men siden jeg syntes den var såpass god og siden jeg fikk gjester og hadde dårlig tid valgte jeg denne igjen nå
Syltet tomat. Kamskjell er nydelig, og kan tilbredes på mange forskjellige måter. Salt og pepper. Varm opp olje i en stekepanne, og ha oppi hvitløk, chilli og ingefær
Dette er første forsøk noensinne på kamskjell sous vide, så det gjorde også forventningene deretter. Dette var en rask og enkel tilberedning med enkle smaker som fremhever kamskjellet
Denne retten gjør kotelettene ekstra spennende med syltet eple og løk, og med en herlig rotmos til. Koteletter er noe de fleste liker samtidig som det er god og rimelig hverdagsmat
Smakene er litt asiatisk inspirert og fungerer like godt på grillen som i stekepanna. Snitt opp gulrøtter og epler i syltynne skiver som lett kan spises rå
"Har du en matblogg, Nussara. " Det er absolutt hyggelig at bloggen blir lagt merke til, men når jeg fikk dette spørsmålet, krysset jeg fingrene på å ikke bli sett som en rosablogger
Denne forretten ble jeg servert på en bedre middag jeg hadde i Wien tidligere i vår, og kombinasjonen laks, avokado og cayennepepper var så utrolig god
Jeg har selv klødd meg litt i hodet over hvor vannete og merkelig smak den har fått tidligere, før jeg lærte at det er et absolutt must å koke jordskokkene i melk før det lages puré av den
Syltet kål , svensk pizzasalat. Jeg har brukt 2 små hodekål1/2 papairka1 chilli5 fedd hvitløk1 ss hjemmelaget italiensk krydderblanding (Oppskrift finner du her)2 ts timian2-3 ss rapseoljeBland alt, og trøkk det tett tett oppi glassene
oktober, og med disse ble jeg oppfordret til å invitere familie og venner på middag. Hvis man tar osten og skinken i betraktning, er dette da å anse som et betalt innlegg
Du kan bruke hasselback teknikk for å lage både bakte poteter og søtpoteter, delvis skjære på toppen for å få herlig sprø konsistens på toppen mens insiden er fortsatt myk, bruke litt olivenolje eller urtesmør for å penslet i mellom skivene
Kok opp vann, sukker og eddik i en kasserolle. Rens og skjær opp rødløken i ringer i mellomtiden. Hell den varme eddikblandingen over og avkjøl i 20-30 minutter eller mer
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.