Rågodt følge til påskens lammelår. Helstekt lammelår er noe av det enkleste du kan lage, prøv med deilige poteter Boulanger.
Ginas kjøkken og sånn
Ginas kjøkken og sånn
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 lammelår ca. 2 kg 4 -6 hvitløksfedd Fersk rosmarin
  • hvitløksfedd
  • Grovkvernet pepper
  • 5-6 ganske store poteter med skall (du kan godt skrelle om du vil)
  • 2,5 dl kjøttkraft evt. bruk buljong
  • 100 gram smør
  • 150 grader • Skjær opp potetene i skiver på ca. 2mm
  • 60 gram smør og bland med potetskivene, salt og pepper
  • 1,5 -2 timer alt etter størrelse og ovn
  • 65 grader tar du lammelåret ut av ovnen og pakker det godt inn

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.