Punjabi Dum aloo – Poteter i tykk og kremete curry
Indisk Vegetarmat
Indisk Vegetarmat
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Tid: 50 min (6 porsjoner)
  • 12-15 nypoteter (små, runde)
  • 1 ts spisskummenfrø
  • 2 ts garam masala
  • 1 løk 4 fedd hvitøk
  • 1 ts gurkemeie
  • ¼ ts kardemommepulver
  • ¼ ts kanel
  • 2 ss tørket methi/bukkehornskløver (Kan sløyfes)
  • Olje til steking
  • Salt etter smak (ca 1-2 ts)
  • Vann
  •  
  • Tomatpaste
  • Ingefær (ca 2-3 cm)
  • 1 grønn chili
  • 4 tomater Cashewkrem:
  • 120 gram cashewnøtter
  • . 1 dl vann
  •  
  • Slik gjør du
  • Kok potetene. Skrell kokte poteter og prikk dem med en gaffel.
  • Varm 2-3 ss olje i en panne og stek de kokte potetene over middels varme til de blir lysebrune.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.