200 gram seifilee2 never med baconsvor1 eggDelte fisken i passe biter så de ligner fiskepinner. 3 store ss tyrkisk youghurt1 neve finkuttet purreløk1 neve finkuttet fersk persille1 ts finhakket kapers1 ss finhakket sylteagurkSalt og pepper
I dag har jeg en rett med en billig og en dyr matvare, så sammen synes jeg det er innafor. De hjemmelagde fiskepinnene har jeg laget av billig seifilet, og den noe dyrere grønnsakspastaen er et ferdigprodukt som består av nesten halvparten erter og brokkoli
I går ble det fiskepinner, og mindre fiskete fiskepinner. Hei og riktig god Lørdag. Serveres det fiskepinner, som er en vanlig barnerett, så får du her en genial vegansk variant
Fiskepinner er en veldig populær middag hos oss, og jeg er litt stolt over at mine barn har aldri smakt på de frosne bremseklossene man får kjøpt i butikken
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.