Fordel Kjøtt på begge brødunderdelene og topp med ønsket mengde blue cheese. Riv en stilk selleri og en gulrot med et «julienne-rivjern» slik at du får tynne strimler og kutt rødløk i tynne skiver
Den enkle forklaringen er at det er kokt makaroni, som has oppi en tykk hvit saus med ost. En skal ikke ha bodd lenge i USA før en blir innviet i “Mac and Cheese” verden
Pulledpork er et samlebegrep på kjøtt som i utgangspunktet er seigt, men som tilberedes i mange timer slik at det blir så mørt at man kan plukke det fra hverandre med to gafler
Et fritt valg av godt brød fungerer vel så godt eller hva med å servere dette i wraps. Server på grovt brød/grove hamburgerbrød, med coleslaw, sylteagurk og evt båtpoteter
Pulledpork er et amerikansk fenomen som i den siste tiden har tatt Norge med storm. Måten pulledpork tradisjonelt lages på er ved å gni kjøttet inn i en «dry rub», en såkalt krydderblanding og la den ligge i dette en stund
Jeg varmet opp kjøttet i litt av den gode sausen fra Crock-Pot gryta i går og serverte tortilla med. Pulledpork, tilberedt i Crock-Pot, som du finner oppskrift på her
Under får du oppskrift på en ostefri “ostesaus” slik at du som ikke tåler melk, spiser fettfattig, ikke liker ost eller er veganer kan storkose deg medMac and cheese du også
"Pulledpork" servert i grov lefse med coleslaw og guacamole. Jeg har i lengre tid hatt lyst til å lage "pulledpork" hjemme, så i går stod det på middagsmenyen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.