Deilig kylling kokos gryte med masse smak , raskt og enkelt. Brun kyllingen på begge sider i en panne med smør og litt olje, ta ut kyllingen og sett til side
Sett ovnen på 175 grader varmluft Mos kokosmasse og banan sammen med en stavmikser Sett deigen i kjøleskapet i ca. 15 minutter så blir den lettere å jobbe med Form små kuler og klem dem flate Stekes i 25 minutter Hvis du vil se hvordan jeg får den runde formen er det bare å kjappe seg inn på Snapchat @Fitfocuse. Det ligger på dagens Livestory Husk at du kan lagre alle oppskriftene mine direkte på mobilen med gratisappen Bloglovin HER Stort Smil Desiree ca 5 cookies
Protein & peanøttsmør fudge. I dag skal du få oppskriften på en proteinbarmed peanøttsmør og nøtter. Proteinbaren er sukkerfri, lavkarbo, rik på fiber og har lav GI
Deilig kylling kokos gryte med masse smak , raskt og enkelt. Slik gjør du Sett ris til koking Finhakk chili og hvitløk kutt løken i strimler Brun kyllingen på begge sider i en panne med smør og litt olje, ta ut kyllingen og sett til side I den samme pannen har du nå i hvitløk og chili, la surre ett minutt Ha i løk og paprika og la det hele surre et par minutter tilsett red curry paste og bland godt med grønnsakene Ha oppi kyllingen igjen og tilsett kokosmelken rør godt å la småkoke 5 minutter tilsett brokkolien og la det småkoke i 15 minutter Smak til med salt Server med kokt ris
Bland staks sammen med resten av ingrediensene til en fast deig, form til proteinbarermed fuktige hender, strø hakkede nøtter på toppen og sett til avkjøling ca
Kremet risotto medchampignon, portobello- og østerssopp. Hjemmelaget is er ikke vanskelig, men tar tid å lage (om man ikke har ismaskin), men den smaker også desto bedre når den er ferdig, for den er tilberedt med kjærlighet
Denne suppen er smaktilsatt med typiske thailandske noter som sitrongress, galangal og kefirlimeblad, som kvikner opp kremet kokosmelk, og frisk limesaft og fiskesaus som balanseres mot hverandre
Skrap ned sidene med en slikkepott noen ganger så alt blir kvernet sammen. Har tenkt på å lage en en melkefri snickersisvariant, men det får bli litt senere, nå først er det snickers proteinbar som står for tur
Disse er laget med rismel og kokosmel, og er søtet med sukrin og litt kokossukker. Lag nøttefrie scones ved å bytte ut valnøttene med frø som solsikkefrø, eller prøv deg med litt tørket frukt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.