Bland staks sammen med resten av ingrediensene til en fast deig, form til proteinbarer med fuktige hender, strø hakkede nøtter på toppen og sett til avkjøling ca
Hvorfor har jeg ikke laget de før. Holy, jeg prøvde endelig Kristine Weber sine proteinbarer. Med sukkerfri, mørk sjokolade utenpå ble det rene dansen i munnen
Så jeg lager mine egne. Da vi dro til bømlo tenkte jeg at jeg skulle gjøre meg selv en tjeneste og velge en kjapp men sunn løsning så jeg kjøpte inn på proteinbarer fra Fedon Lindberg de var ikke veldig gunstige for magen
Jeg skal innrømme at jeg enda ikke har laget vanlige boller av denne oppskriften. Det er så mye godt man kan fylle en grunnoppskrift av bolledeig med, som har fristet mest til nå
Og proteinbar, noen som har smakt denne. GOD SØNDAG, og min beste form for "avslapning" er søndagstrening så nå har jeg nettopp kommet hjem fra en lengre økt med et heller tomt treningsstudio (noe som er veldig digg)
Klippekringle. 75 gr. smør. 4 dl. melk. 1 dl. appelsinjuice. 50 gr. gjær. 1 egg. smalt smør i en kjele, hell i melk og appelsinjuice, rør ut gjæren i lunken væske
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.