Biff og pizza er han glad i så da ble det pitapizza med biff og. Min kjære mann har bursdag i dag ❤️. men vanskelig og vite når han kommer hjem, leverer lyd & lys på Byfesten i Brumunddal ♫♪
Pitapizza med tomatpurè, mais, stekt gyros og revet, vegansk ost. Endelig helg. Ingen ting er bedre enn å slappe av foran tven med god mat og filmnår uken går mot slutten
Pitapizza er den raskeste måten å lage pizza på, spesielt hvis du skal ha en pizzakveld hvor alle tilbereder hver sin - med sine egne favorittingredienser
4 skiver prosciutto men, det går like bra med strandaskinke eller annen skinke for den delen. 4 skiver prosciutto men, det går like bra med strandaskinke eller annen skinke for den delen
Sammen laget de pitapizza, små pizzaer der en bruker ferdigkjøpte pitabrød som bunn. Det å lage pitapizza er en enkel og grei måte å lage pizza på, – det går raskt når en slipper arbeidet med å bake ut bunnen
Forrige helg var jeg invitert til Parma Italia for å være med på «Festival del Prosciutto di Parma». Lise som står bak bloggen spiselise, Anne som jobber for Prosciutto di Parma i Norge og jeg da
Prosciutto er italiensk spekeskinke, gjerne fra Parma. Man kan også bruke spansk Serranoskinke. Dette er en veldig god variant av Pizza, og jeg lagde denne som en fradagskos
Søndager er tid for å slenge beina på bordet og se på reprise av ukas serier. Hva passer vel ikke bedre enn å la både store og små lage sin egen favorittpizza
Pitapizza er en enkel middagsløsning vi tyr til rett som det er. Pitapizza med skinke & bacon. Du kan enten lage dine egne pitabrød eller bruke ferdigkjøpte
250 g prosciutto, tynne strimler. 125 g parmigiano reggiano, revet. Skjær 250 g prosciutto i tynne strimler. Når pannen er varm ha i prosciutto og la den steke i 6 – 8 minutter, før du tilsetter 3 dl kremfløte og rører godt. Riv 125 g parmigiano reggiano og sett til sides. 250 g prosciutto, tynne strimler. 125 g parmigiano reggiano, revet
Pakk hver scampi inn i en skive prosciutto og legg de pent på et et stekebrett med stekepapir. Ferdig preppede scampi med prosciutto kan holde seg i ca
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.