2. Ha
alle de tørre ingrediensene i bakebollen, alt melet også. Tilsett mer om nødvendig senere.
4. Til
slutt har du i de moste søtpotetene. Hvis deigen er noe løs tilsetter du mer mel. Elt deigen minst 10 minutter i maskin. Deigen må ikke blir for fast, for den blir enda fastere mens den heves. Skrap ned fra kantene i bollen og sett deigen til heving tildekket til dobbel størrelse. En times tid, kanskje.
I nord-Irland er bakerhuset «Ditty’s» synonymt med høy kvalitet, tradisjon og innovasjon. Her er oppskriften på deres potetbrød, som kan brukes til både søtt og salt
Bacalao er en sikker vinner når man skal ha gjester. 1. Lett å lage. 2. Har så lang koketid (3-4) timer, at alt rot og oppvask er borte flere timer før gjestene kommer
POTETBRØD. No er skvallerkålen klar for hausting. Dermed startar ugrassesongen på kjøkenet. Ei av dei aller første råvarene som dukkar opp om våren, er skvallerkålen
Å lage glutenfri mat er ikke vanskelig. Det er viktig å vite hva man gjør og ikke bare tro at man vet. Spør helt til du er sikker på at det du lager faktisk er glutenfritt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.