Selv synes jeg mørlefse er veldig godt, myk og behagelig på konsistens. TJA JEG HAR I IALLEFALL SMAKT OG SETT FLERE LEFSETYPER ENN JEG KAN HUSKEDe jeg kan forholde meg enkelt til, er nok dem jeg kan bake selv
Min gode samarbeidspartner hos Gourmeten. no er Fransk og opptatt av kvalitet og gode ingredienser. I tillegg til å drive sin egen nettside med salg av gourmetmat, kokkelerer han på fritiden de lekreste retter
Det er vel på denne tiden det skal bugne av blåbær i skogen. Har ei svigerinne som er veldig glad i å plukke bær - noe som absolutt har kommet meg til gode
Lokalet ble pyntet kvelden før, manglet litt stæsj, men det kjøpte jeg inn utpå dagen. Flere som ikke kunne komme allikevel, som jeg hadde satt stor pris på var der, men sånn er det nå en gang
Velbekomme. Det er vel verdt å teste, for det ble verdens nydeligste svor og den saftigste ribba. En av de aller dyktigste jeg vet om innen fagområdet mat og helse, er Jens Veiersted
Mangel på opplevelser tror jeg det ikke blir. Er vel heller litt mer "skeptisk" til båten. Endelig helg. Joda bra det bortsett fra at tv'en vår røyk i går
Jeg brukte hele kvelden i går til å teste ut en ny kake, Kvikklunsjkake. Har sett at denne type kake har vært veldig i vinden i det siste, så måtte jo slenge meg på
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.