Det er alltid greit å ha et utgangspunkt når man baker, og med denne lavkarbovennlige oppskriften kan man eksperimentere med ulike ingredienser og smaker
Det er mye som kan gå galt, tomme skall, brente på toppen, sprekker i skallet eller ingen bein fks, men alt dette kan unngåes med den rette framgangsmåten
Løft derfor sleiva og sett en teskje med røre på bakepapiret. Kakebua segler makronpapir fra Paperfun hvis du vil ha mal, dette er bakepapir med ferdigmerket sirkler som gjør at alle makronene blir like store
Med en god grunnoppskrift kan mulighetene være så mange. Sånn er det med denne bolleoppskriften. Jeg elsker å ha gode grunnoppskrifter, og når jeg først har forelsket meg i en oppskrift skal det mye til for at jeg kaster meg over en annen
Men med denne loffen holder du deg god og mett litt lengre. En surdeig, to brød. For det passet så godt til den koselige kvelden,med Gubbens ferdigpillede reker,aioli og litt svinefilèt
Jeg blandet hvetemel med litt grovt/sammalt mel med vann. Hver dag helte jeg ut halvparten av blandingen ig erstatter med mel og vann i like proposjoner som oppskriften
D. e. l. p. å. F. a. c. b. o. k. S. u. r. d. i. g. n. v. t. s. m. h. M. E. ,. f. ø. J. (. ). j. H. y. æ. I. N. U. /. -. P. A. V. T. B. 1. 0. 2. 3. 4. R. L. 8. 5. k l. d l
Plasser bollen over en kjele med kokende vann. Dersom blandingen er litt klumpete når alt er smeltet, så kan man røre skikkelig med en ballongvisp før man setter blandingen til avkjøling
Har prøvd en gang før med Schakendas oppskrift, og med skikkelig dårlig resultat må jeg innrømme. Rør det ut med så mye kaldt vann at det blir en passe klissete men jevn grøt
Visp inn melet samtidig som du rører kraftig med en tresleiv. 1. Kok opp kaldt vann og smør. 2. 3. Rør godt til massen er ristet, det vil da danne seg et tynt hvitt lag i bunnen av gryten og massen er glatt og slipper kanten
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.