Pizza til frokost?
Mamma Britas matblogg
Mamma Britas matblogg
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 300 g hvetemel
  • 1 ts salt
  • 1 ts tørrgjær (bruk mer gjær hvis du vil at deigen skal heve raskere)
  • 2 dl lunkent vann
  • 1 ss olivenolje
  • 200 g bacon i skiver
  • 250 g frisk spinat (jeg bruker en pose som du får kjøpt i matbutikken)
  • 4 ts tomatpuré + litt vann
  • 125 g fersk mozzarella (denne osten som ligger i vann)
  • 10- 12 cherrytomater 2 egg ¤ Bland mel, salt og tørrgjær i en bolle. Jeg bruker mixmasteren til dette. Rør og tilsett olivenolje og vann litt etter litt til du har en god deig som "slipper" bollen. Det vil si at deigen samler seg til en klump rundt eltekroken. La maskina gå et par minutter. Da har du en myk og god deig. Den skal heller være løs enn fast.
  • ¤ Varm ovnen til 250 grader Har du pizzafunksjon på ovnen din bruker du det.
  • ¤ Når deigen er ferdig hevet tar du den ut på benken og knar den litt, men ikke mye.
  • ¤ Kjevle deigen tynn og legg den på en bakepapirkledd stekeplate.
  • ¤ Bland tomatpureen med litt vann slik at den lett går an å smøre utover deigen.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.