Når man da kommer hjem og har fått i seg litt norsk mat så er man igjen klar for litt nye smaker, og denne pizzaen er virkelig god og smakfull, jeg tør å påsta at den er litt overaskende i smaken
En veldig spesiell og god pizza, passer som dessert på en pizza-buffetog den passer når som helst på dagen, litt annerledes enn andre pizza jeg har smakt, men så absolutt verd å lage
Diverse omstendigheter gjorde at menyen denne fredagen måtte bli veldig lettvint, og siden vi hadde lyst på pizza ble det en nødløsning med en ferdig pizzabunn som heter NÅ med fullkorn og spelt
jeg jo dele denne herligheten med dere. Denne pizzaen som Jan Erik lager er kjempegod og en av mine store favoritter når det kommer til pizza, så da må
Pita pizza er utrolig lett å lage og veldig gøy for barna å være med å velge fyll på sin egen pizza. Fint å servere når du venter gjester også, med en salat vedsidna
Fyll spiralene medpizzafyll, og ost. Siste kvelden Magne er hjemme koser vi oss alltid med litt ekstra god mat, ikveld hadde jeg lyst til å prøve meg på spiralene jeg så på kreative ideer, jeg brukte vanlig pizzadeig
Bland massen godt med hendene og fordel den på to bakeplater (med bakepapir under). Lag «ris» av blomkålbitene i en foodprosessor/kjøkkenmaskin med kniv
Fylt med ost og deilig pizzafyll, toppet med deilig krydder. Tilsett væsken i det tørre og bland deigen godt enten i en kjøkkenmaskin eller med hendene
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.