Hell et tynt lag med olje over hele pizzaenog krydre den med pepper salt og urter. Når den er ferdig selveier du den med en neve rucola oppå og litt rømme ved siden av
Smaker godt både med fersk asparges og hermetisert asparges, men på pizza anbefaler jeg fersk. Prøv min hvite pizzamed creme fraiche, chili, hvitløk, mozzarella, reker og aspargestopper
Spoon over splitten poteterog topp hver med en god håndfull ost og resten av basilikumen. Skrubb potetene og tørr brønn, deretter stikke flere ganger med en gaffel
Pensle pizzaenemed olivenolje og fordel asparges, finhakket hvitløk, tomater og smuldret fetaost. Spekeskinke gjør seg også godt sammen med aspargesen, så det er en utvidet variant av denne pizzaen
Jeg begynner med å steke opp hakket sjalottløk i en kaserolle med litt smør til den blir blank og tilsetter rekene med skallet på og steker slik at rekene blir litt småristet, tilsetter vann ogpoteter som er skåret i små terninger
Kok egg og kok potetene med skallet på. Til denne salaten passer det veldig godt med grovt flatbrød. Dette er noe av det mest populære jeg kan servere på varme dager, og når det i tillegg er enkelt og raskt er det ingen grunn til å la være, det er jo kjempegodt
Finhakk hvitløk og bland med eddik, honning og sennep. Begynn med dressingen. Anrett salat, lune poteter i båter, asparges, finsnittet vårløk, agurk i skiver, hakkede urter, delte friske jordbær og biter av makrell på et serveringsfat
Valget falt på appelsinsaus og deres ferdigkrydret kyllingbryst, kyllingen ble grillet og sausen varmet oppJeg serverte dette med dobbelbakte poteter, se oppskrift og fremgangsmåte HER
-) Jeg liker den medium rå. Tilsett fløte og traktkantareller. 1 kalvebiff ( flatbiff hadde jeg)salt og pepper, smør til steking3 poteter4 asparges2 sjampinjong1 liten neve tørkede traktkantareller1/2 rødløk1 dl fløteKutt poteter i skiver, stek dem i olje. 3 poteter
Kyllingkjøttboller medpoteter, asparges og gulrøtterOppskrift på kylling kjøttboller. Ta av skallet på hvitløksfeddet og ta den igjennom en hvitløkpresse
Vask og kok potetene i lettsaltet vann i ca. Kok sukkererter og asparges (brekk av den nederste delen) i 2 minutter, og hell av vannet. Dander spekeskinke, fenalår, rensede og delte jordbær, bringebær, sukkererter og asparges rundt på et fat sammen med potetene delt i 2 eller 4
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.