Til ein stor pizzabunn treng du. Eg har fått meg ein ny pizza favoritt. Forsteik bunnen midt i ovnen på 225 grader i 10 minutt. Steik deretter pizzaen ferdig NEDERST i ovnen, fortsatt på 225 grader i 15 minutt
I dag testa eg blomkål pizza til lunsj. Ta ut pizzabotnane og smør med litt pizzasaus. Med berre 222 kcal med toppingen kan du fint ete pizza kvar dag. ~Califlower pizza ,2 porsj. Bre 2 pizzabunner utover eit bakearknog steik nederst i ovnen i 20-25 min på 225 gr. ~Califlower pizza ,2 porsj
Det ble en annen enklere bunn i dag enn sist gang eg laget pizza, men ikke den samme som er i inspirasjons bloggen, det ble en bunn som eg har funnet på nettet og endret litt på
Pizza med tykk bunn. Pizza er godt, og finnes (og kan lages) i mange varianter. Noen liker best tynn, sprø bunn, mens andre (inkl meg) liker best tykk og mykere bunn
Når bunnen er ferdigstekt smører du på ketchup og tomatpure. Pizza er noe jeg absolutt aldri blir lei. Denne oppskriften på en enkel og sunn havrepizza gjør at du kan spise pizza hver dag som gjør godt både for kroppen og for smaksløkene
Pita pizza er utrolig lett å lage og veldig gøy for barna å være med å velge fyll på sin egen pizza. Pitabrødene ligger bare å venter i skuffen eller i frysen på en dag du ikke orker å styre på kjøkkenet, men har lyst på noe godt
Siste kvelden Magne er hjemme koser vi oss alltid med litt ekstra god mat, ikveld hadde jeg lyst til å prøve meg på spiralene jeg så på kreative ideer, jeg brukte vanlig pizzadeig
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.