Pitabrød er noe vi fort kan spise flere ganger i uken. Propp dem fulle med deilige, sunne ingredienser, eller bruk som en rask minipizzabunn og topp med noe snadder
Denne gangen har jeg tatt utgangspunkt i en vanlig pizzadeig oppskrift,bare byttet ut litt av hvetemeletmedgrovtmel,denne kan altså med fordel brukes til pizza og, litt grovere, men veldig god
Pitabrødene blir myke og gode med mye mat i. Serverer du disse med falafel og humus metter de godt. Ha alt i bakebollen, kjør til en degig som akkurat slipper bollen,ikke bruk mer hvetemel enn nødvendig
Prikk dem med gaffel. Smuldre i smøret og tilsett melken. Bruk litt mel under så leiven ikke henger seg veldig fast til underlaget, selv om den både er lett å kjevle og lett å løsne fra bakebordet
Måtte lete litt etter en oppskrift, da det i de oppskriftene jeg har er kun brukt fint mel, men jeg hadde tenkt å holde meg på den sunne og ernæringsmessige riktige siden så jeg fant frem til en oppskrift med sammalt mel og cottage cheese
Å lage pizzabunnen medgrovtmel gir en saftig og smaksrik pizza, her har jeg brukt grovt sammalt hvete og litt grov rug, og hvis man da putter masse godt over bunnen, blir det et fullgodt måltid
Disse er sunne og gode, og helt uten mel, nøtter og sukker. sesammel). sesammel). Bruk en spiseskje fuktet med vann, og form passe store rundstykker, som du setter på en bakepapirkledd plate (jeg fikk 9 stykker)
Stek løken myk i en stekepanne med litt olje. tacopulver (hjemmelagd så klart). Avslutt med ost. Bland det mel, salt og tørrgjær og tilsett lunket vann, hvor du har rørt ut olje og honning
Tenkte jeg ville bytte ut deler av hvetemeletmedhavremel ,og det ble kjempegodt. Den andre gikk i flisgulvet og skjermen sprakk, slik at det ikke gikk ant å åpne den opp, lest meldinger, tatt telefonen osv
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.