Purrer deretter kålroten sammen med smør. Pinnekjøtt – slik får du det garantert saftig. Hold den varm i en kasserolle og smak til med muskat, salt og pepper
I samarbeid med fantastisk flinke Fotograf Nadia Frantsen, har jeg laget noen oppskrifter som garantert får deg (og gjestene dine) til å glemme at ris eller pasta “mangler” til middagen
På eit kokekurs med Harald Osa fekk eg servert pinnekjøttrestar som utradisjonell tapas, mellom anna i lag med gode tomatar, mozarella, basilikum og balsamico
Når det nærmer seg at pinnekjøttet er ferdig kan du begynne medtilbehøret. Tradisjonelt tilbehør til pinnekjøttet er poteter og kålrotstappe, kålrotstappen kan kanskje i noen hjem inneholde både gulrot og poteter, men er en selvfølgelig følgesvenn til pinnekjøttet
Legg pinnekjøttet, med det dårligste kjøttet nederst, på risten. Lag en rist med trepinner. Legg pinnekjøttet i vann for rehydrere over natten før det skal spises
Bland de øvrige ingredienser med en gaffel og smak til med salt og pepper. #grilltilbehør #salat #aubergine # deilig # nydeligsalat #sommer #grill #kos
Mens pinnekjøttet koker tilberedes resten av måltidet, skrell og skyll kålroten og kok den uten salt til den er mør, noen bruker også en gulrot eller to sammen med kålroten
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.