The post Grissini – pinnebrød appeared first on IDÉFULL. I forbindelse med at jeg har ansvaret for årets forrett nyttårsaften, ble disse grissiniene lagd
Hjemmelaget pinnebrød er perfekt å ta med på tur og grille på bål. Pinnebrød er også veldig godt å tvinne rundt pølser og smaker godt ved siden av annen grillmat
Hver gang jeg griller pølser på tur, har jeg nesten alltid med meg Pinnebrød. Pinnebrød smaker ikke mye, men det er noe litt utenom det vanlige- litt mer kreativt enn vanlige brød og lomper
Pinnebrød tar meg tilbake til tiden som speider, og smaken er fortsatt nydelig. Man kan også "spice" opp pinnebrødet litt ved å ha soltørkede tomater, oliven, eller urter i deigen
Pinnebrød kan du lage ute på bål eller bålpanne hele året. Tvinn strimler av deigen rundt et spyd eller rundt ei grillpølse, og stek pinnebrødet over flammene eller glørne
Her kommer min oppskrift på grissini. Stek så grissiniene på 200 grader til de er gyllene. Det er brødstenger som passer perfekt til suppe eller til tapas bordet
Italienske snacksbrød, eller grissini med urter som du også kan kalle de. Trill ut grissini - mange lager de fingertynne, jeg liker de best når de er cirka to fingerbredder
Filip er fornøyd med pinnebrød til lunsj. For noen uker siden dro jeg og madammen sammen med naboen og deres sønn ned til stranda for å fiske litt å bake pinnebrød på bål
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.