Forleden dag laget jeg pinnekjøtt medpinnebog, en spennende, og smakfull nykommer. Bland dem med litt rapsolje og timian, og legg dem i ei ildfast form
I forbindelse medMatbloggsentralens pinnekjøttutfordring fikk jeg tilsendt pinnebog fra Nortura. Jeg har nå kokkelert på kjøkkenet mitt og resultatet ble pinnebog dampet i juleøl
Grovhakk hvitløken, og kok den sammen med potetene. Smak til med salt og pepper ღ☼ ème. Kok opp fløte og smør, spe inn i potetene og smak til med salt og hvit pepper
Vinen kommer fra samme produsen som Doppio Passo, rødvinen jeg anbefalte til «Ytrefilèt av lam medpiperade», se innlegget HER, altså fra Puglia i Italia og er laget på den lokale druen Uva di Troia, som regnes som en av de beste i Puglia
Jeg hadde fått en pakke medpinnebog fra Gilde for å teste ut - og den funket fint den. Hell av væsken, tilsett fløte og smør, og kjør det jevnt med stavmikser
Piperade serveres ofte med spekeskinke eller bacon. Serveres rykende varmt med brød. Flå paprika og tomater, skjær paprika i strimler, grovhakk tomatene, og finhakk løk og hvitløk, la det surre litt, og ha i resten
Smak til med salt og nykvernet pepper. Skjær løken og paprikaen i pene strimler. Denne baskiske paprikasalaten kan brukes både varm og kald, sammen med f
Rør massen opp fra bunnen av pannen med en treskje. Hakk løken, skjær paprikafruktene i strimler etter at kjernene er fjernet, flå tomatene og hakk dem grovt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.