Ramsløk er jo i vinden som aldri før, og i den sammenheng tenkte jeg at jeg skulle ta det jeg hadde igjen etter en ramsløk burger og lage en pesto med litt norske ingredienser (eller nesten iallefall)
Hjemmelaget pesto på 1-2-3. Hjemmelaget pesto er både enkelt å lage og smaker veldig godt. Basillikumen gir en frisk og fremtredende smak, pinjekjernene gir en litt nøttete smak, hvitløken gir litt styrke og parmesanen er med å gi fylde
Pesto av ugress og urter smaker kjempegodt og lages på 1-2-3. Vår urter og ugress fra venstre. Løpstikke, seiersløk, løvetannblader, skvallerkål, gressløk, brennesleskudd, bladpersille og syregressblader
hjemmelaget pesto. Skrevet 24. 03. 2015 klokken 20. 25. Gjennom de siste årene har jeg laget veldig mye pesto selv, både på jobb og hjemme, og grunnen til at jeg er så glad i dette enkle og supergode tilbehøret, er at det er lett å lage, det passer til nesten alt og det er kjempegodt
Her har dere middag på 10 minutter. Åhhh, jeg er så sulten, men hva skal vi ha til middag. Kjenner du igjen følelsen når du står i butikken med rumlende mage og skal finne på noe kreativt i en fei
Rød pesto. Pesto er så enkelt å lage at det er unødvendig å kjøpe ferdig på glass. Dette er en annerledes pesto laget med ristede pinjekjerner og smaksatt med soltørkede tomater og i stedet for italiensk Parmesan, har jeg brukt hvit geitost fra Rallarrosa stølsysteri
Det er ingen hemmelighet at hjemmelaget er best – og dette gjelder ihverfall for pesto. Her har jeg brukt paranøtter istedenfor de svindyre pinjekjernene, og næringsgjær istedenfor parmesan i den klassiske pesto genovese
Supergreen pesto pasta. 27. 02. 2015 kl. 14. 11 i. Helse. 6 kommentarer. Super Green - Super sunn Uttrykksikonet heart Super Green - Super sunn Uttrykksikonet smile
Jeg er veldig glad i pesto og her kommer en ny versjon som jeg har dilla på for tiden. Den inneholder cashewnøtter istedenfor pinjekjerner noe som gjør at den er billigere å lage + at den inneholder litt tomatpurè
Pesto er godt og sunt og veldig lett å lage. Her er oppskrift på to veganske varianter (hvilket bare vil si at jeg har droppet parmesanen) som du har laget på 5 minutter
Oi oi dere. Jeg har syndet, også på en mandag. I går brøt jeg nyttårsforsette mitt, tenk at jeg klarte det førse mandag i februar, etter en så lang og god måned med trening
Pesto kan brukes til så mangt, som marinader, pasta, pizza og salater. Denne pestoen er laget på soltørkede tomater, den er friskere og skarpere enn den tradisjonelle basilikumspestoen, men minst like god
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.