Ramsløk er jo i vinden som aldri før, og i den sammenheng tenkte jeg at jeg skulle ta det jeg hadde igjen etter en ramsløk burger og lage en pestomed litt norske ingredienser (eller nesten iallefall)
Pesto er en italiensk saus. Her er en utgave med basilikum ♫. En av de vanligste variantene, den genovesiske pestoen, består av basilikum, hvitløk, pinjekjerner, olivenolje og like deler av ostene parmesan og pecorino
Rør gjennom varmt pasta å tjene, topping med ekstra parmesan og olivenolje, hvis du vil. Å lagre, satt i en beholder eller krukke, dekke overflaten med litt mer olivenolje og ha i kjøleskapet i en uke, eller fryse i opptil en måned
Da jeg så en ferdig grillet kylling kom jeg på hvor godt det smaker sammen med pasta pesto. For å lage pesto ble bare enda en ting å gjøre, og jeg hadde ikke lyst til å stå å kjøkkenet ett minutt lenger enn nødvendig i dette fine været
Dette er en annerledes pesto laget med ristede pinjekjerner og smaksatt med soltørkede tomater og i stedet for italiensk Parmesan, har jeg brukt hvit geitost fra Rallarrosa stølsysteri
Oppskrift på pestomed super green. Kjempegodt, og ved å blande den inn i pastaen blir plutslig middagen litt mer næringssrik med både brokkoli, spinat og kål (innholdet i vår frysetørkete Super Green)
Smak til med mer salt, sitron og olivenolje om nødvendig. Pesto er godt og sunt og veldig lett å lage. Smak til med mer salt, sitron og olivenolje om nødvendig
Kjør pinjekjernene i en blender sammen med hvitløk, parmesan og soltørkede tomater. Pesto kan brukes til så mangt, som marinader, pasta, pizza og salater
wpa iframe[src*='viewablemedia. Last week I made this lovely pesto. I’ve used it in salads, With pasta, under goatcheese on my homemade «crackers» (knekkebrød) and it is so delicious
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.