5. Når
en time er gått snus ribbestykket med svoren opp.
7. Etter
1time øker man tempraturen til 230grader og øser sjy over svoren hvert femte minutt. Etterfyll med vann hvis det begynner å bli lite vann
8. Denne
siste halvtimen er til for at svoren skal bli gyllenbrun og sprøstekt, følg nøye med på tempraturen slik at den ikke svir seg (dette går ufattelig fort)
9. Hvis
du ikke skal lage egen saus til ribba kan du sile vekk sjyen å jevne den ut med litt mel(evt sil ut bare litt av sjyen, kanskje en liter), tilsett så litt Soyasaus og Worcestershire sauce som smaksforsterker, bland gått og bruk dette som saus til ribba.
Sunsweet svisker har mest smak, hold dere unna billig-merkene for denne gang. Sprøsvor er et must på svineribbe, og her er den ikke så veldig hemmelige oppskriften på hvordan få det til
og legg ribba medsvorsiden ned i en langpanna. Ribba legges tilbake i langpannen medsvoren opp. Gni hele ribba godt inn med salt og pepper og la den ligge
Men i år ble den helt perfekt, og da deler jeg metoden gjerne med flere. Tok ingen bilder, defor får dere nøye dere med et dagen-derpåbilde av restene som er klare for julelunsjen
Ogsåmed kesam i, det gjør brødet så sssssaftig. Også holder det seg godt i noen dager, for dette brødet har jeg nemlig store planer om å lage å ta med på neste telttur
For all enkelthets skyld får du oppskriften beregnet til ovn. Bland ut halvparten av melet med resten av de tørre ingrediensene og bland dette med vannet og oljen
Poteter deles i båter og pensles med krydder og olje. Legges på stekebrett med bakepapir. Dyppes i mel, egg og pulverisert cornflakes fra hver sin bolle i denne rekkefølgen
En garantert svorogsaftigribbe, og en rødkål det vil snakkes om i lang tid, og best av alt tilfredstillelsen av å lage et «outstanding» måltid på selve julaften
Skrell og skjær søtpotet i mindre biter, kok til mør og mos med en stavmikser. Fremgangsmåte Ha et lett vispet egg i én bolle og havremel, finrevet parmesan, salt og pepper i en annen
Legg potetene i taklsteinsform vekselvis med løkskiver, pære og chili. Potetretten får(selv om jeg med mitt engasjement i festivalen er diskvalifisert til å delta
Om ikkje anna, så kan Far min sitt kjøkken gje deg ein nesten bombesikker metode for å sikre deg ei sjukt saftigsvineribbemedsprøsvor til jul, to resultat som nesten er ei sjølvmotseiing
Legg en rist over langpannen og legg ribben oppå risten - nå medsvoren opp. Dekk formen medal-folie slik at det blir helt tett og la ribben steke slik i ca
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.