Oppskrift til opp mot 15 sultne gjester (skaler ned ved behov)1,6 kg karbonadedeig av elg2 egg2 spiseskjeer fiberhusk1 stor gul løk4 fedd hvitløk3 kvister rosmarin (bladene)1 stor neve frisk basilikumZest og saft fra 1/2 sitron100 gram pecorino eller parmesanSalt og pepperOlivenolje til stekingSlik gjør du det
50 g Pecorino Romano. Skjær bacon i små terninger. Visp eggeplommene i en bolle og tilsett revet ost. Brun bacon terningene på middelshøy varme i en teflonpanne til fettet smelter
Topp retten med revet parmesan eller pecorino. Takket være araberne som brakte mandlene til Sicilia har vi her en deilig rett som fortjener en plass blandt pastarepertoaret
En av de vanligste variantene, den genovesiske pestoen, består av basilikum, hvitløk, pinjekjerner, olivenolje og like deler av ostene parmesan og pecorino
En av de vanligste variantene, den genovesiske pestoen, består av spinat, basilikum, hvitløk, pinjekjerner, olivenolje og like deler av ostene parmesan og pecorino
100 g mild gul ost, revet100 g parmesan, pecorino eller annen vellagret, umamirik ost,. 1 dl panko / eller 2-3 ss brødkrummer. 1 ½ - 2 literStekeovnen. 30-35 minutter til den er gyllen. Husk, du må ikke åpne ovnsdøren de første 20-25 minuttene, da kan. 100 g parmesan, pecorino eller annen vellagret, umamirik ost,
Kok opp og tilsett hakket basilikum og sukkerSmak til med salt og pepper - la sausen surre på lav varmeTilbered blåskjelleneRens og vask blåskjellene godt
Knyt dem sammen med en tynn hyssing, knyt godt sammen 3-4 hyssing på hver kotelett. Legg kotelettrullene i tomatsausen og la det småkoke i cirka 1-2 timer. 100 g pecorino , revet
Ingrediensene som setter smak til denne retten er i hovedsak bacon (eller pancetta hvis du bruker det), parmesan og/eller pecorino, svart pepper og mengder av hakket persille
Ost, eksempelvis pecorino eller parmesan. Ost, eksempelvis pecorino eller parmesan. La småkoke i 10-15 minutter Før du kjører sausen glatt med en stavmikser. Ha rullene i en ildfast form, hell stekeskyen over og etterstek i 10-15 minutter
) i en sirkel på 5-6 cm i diameter. Del 5-6 store tomater i to, og fjerne det grønne på stilkfestet. 2-3 hvitløkkløfter (kan sløyfes, men ikke gjør det). 5-6 spskj friskrevet parmesan eller halvparten parmesan og halvparten ung pecorino. Pinjekjerner, og olivenolje i 5-liters kanner finner du i innvandrer-butikker. Damp lakseskivene i 4-5 minutter, du ser raskt når de er akkurat ferdige. 2-3 hvitløkkløfter (kan sløyfes, men ikke gjør det). 5-6 spskj friskrevet parmesan eller halvparten parmesan og halvparten ung pecorino
Topp retten med kvernet sort pepper, brødsmuler og revet pecorino eller parmesan. Varm opp olje i en panne og tilsett brødsmulene - stek de under omrøring til de har fått litt farge og er sprø
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.